Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul

Stadiu proiect

DATA

 

ACTIVITATE

 

12.01.2018

La  sediul  Universității  Dunarea  de  Jos  Galati  s-a desfasurat conferinta de lansare a proiectului “Antreprenoriat si creativitate in tara ta (ANCRIT)”. La eveniment au participat 100 persoane, inclusiv reprezentanti mass media si reprezentanti ai partenerilor implicati in proiect. In cadrul evenimentului au fost  prezentate cateva aspecte legate de activitatea partenerilor, precum si informatiile necesare persoanelor interesate referitoare la proiect, finantare si grup tinta.

 

05.03.2018

In urma activitatii A4.1 Informarea publicului cu privire la programul de formare antreprenoriala, precum si cu privire la metodologia de selectie a grupului tinta si, ulterior, a planurilor de afaceri ce vor fi sprijinite în cadrul proiectului, desfasurate de echipa de experti din cadrul proiectului, pana la sfarsitul lunii februarie 2018 au fost informate 400 de persoane.

 

14.03.2018

Daca indeplinesti conditiile de eligibilitate si demonstrezi cu documentele specificate in sectiunea „Grup tinta” de pe site, te asteptam sa te inscrii la cursurile noastre de antreprenoriat si astfel poti sa primești una dintre cele 36 de finanțări 100% nerambursabile pentru crearea de noi afaceri, pe care le oferim în cadrul proiectului. Documentele le poti trimite la adresa de email loredana.neagoe@rsc.ro. Cursurile de antreprenoriat se vor desfasura in perioada aprilie – octombrie 2018, toate costurile cu transportul, cazarea și masa cursantilor fiind suportate din bugetul proiectului. Prima sesiune de cursuri va avea loc intre 10 si 20 aprilie 2018.

 

30.04.2018

In urma activitatii  A4.1  Informarea  publicului  cu  privire  la  programul  de  formare  antreprenoriala, precum  si  cu  privire  la  metodologia  de  selectie  a  grupului  tinta  si,  ulterior,  a  planurilor  de afaceri ce vor fi sprijinite în cadrul proiectului, desfasurate de echipa de experti din cadrul proiectului, pana la sfarsitul lunii aprilie 2018 au fost informate 900 de persoane.